FYSIOTHERAPIE

Over onze praktijk

Sinds 1979 is de praktijk gevestigd in de wijk Molenberg in Heerlen en sindsdien met de tijd meegegaan en gegroeid tot een moderne en gezellige praktijk waarin met veel enthousiasme en inzet samen met de patiënt wordt gewerkt aan het verbeteren van diens gezondheid.

In 2019 is de praktijk uitgebreid met een vestiging in de wijk Meezenbroek.
 
Alle therapeuten in ons team hebben zich verdiept in een of meerdere specialisaties binnen de fysiotherapie. Hierdoor kunnen wij een breed aanbod aan therapieën aanbieden en stellen wij voor elke klacht een geschikt behandeltraject op.

Al onze fysiotherapeuten zijn BIG geregistreerd en voldoen aan de kwaliteitseisen van het KNGF.

Specialisaties

Fysiotherapie Molenberg MSP biedt de volgende specialisaties aan

Onze dienstverlening berust op vier peilers:

1. Kwaliteit

Wij vinden kwaliteit belangrijk. Wat betekent dit voor u en voor uw behandeling? We werken voortdurend aan het verbeteren van onze dienstverlening door bijscholingen te volgen en door inschrijving in het Kwaliteitsregister. We zorgen dat we interne zaken waaronder privacy, veiligheid van patient en medewerkers, onderhoud van apparatuur en behandelkamers etc. goed op orde hebben door het laten uitvoeren van externe controles. We vinden klanttevredenheid een belangrijke peiler binnen onze organisatie. Door deelname aan onafhankelijke tevredenheidsenquete middels PREM kunnen wij betrouwbare resultaten presenteren. In onze fysiotherapiepraktijk werken alleen hiertoe speciaal opgeleid en gekwalificeerde fysiotherapeuten, met elk een eigen specialisme. We zorgen er altijd voor dat u bij een therapeut terecht komt, die u het beste kan begeleiden bij uw klacht.

2. Samenwerking

Gezondheid en vitaliteit kan alleen optimaliseren als wij naar verschillende factoren en hun onderlinge verhouding kijken; daarbij is de integratie en samenwerking van verschillende specialismen cruciaal. Fysiotherapie Molenberg MSP werkt samen met andere collega-dienstverleners zoals (huis)artsen, ergotherapeuten, diëtiste, logopedisten en andere disciplines. Als het nodig is dan vormen wij samen met hen een multidisciplinair team, dat ingeschakeld wordt om gezamenlijk en in nauw overleg patiënten te begeleiden.

3. Actieve aanpak

Een actieve inzet van zowel de fysiotherapeut als van de patiënt, zorgt ervoor dat de patiënt zijn gezondheid en vitaliteit in eigen handen gaat nemen. Dit is een belangrijk element voor de gezondheidsbevordering want de patiënt krijgt weer zelfvertrouwen, eventuele angsten verdwijnen en het gevoel van eigenwaarde verhoogt. Een actieve aanpak staat daarom in onze werkwijze centraal.

4. Motivatie

Gemotiveerd zijn om een doel te bereiken moet van binnenuit komen. Deze “intrinsieke” motivatie is namelijk cruciaal om de gezondheid te verbeteren of te behouden. Hiertoe moet iedere patiënt zelf de verantwoordelijkheid nemen. In al onze behandelingen en trainingen wordt hier veel aandacht aan besteed.

Ontmoet uw fysiotherapeut

Janneke Beckers copy

BIG 09065931704

Janneke Beckers
Praktijkhouder, Fysiotherapeut, Oncologiefysiotherapeut MSc., Oedeemfysiotherapeut, Lid ParkinsonNet en Geriatrie i.o.
Ferry Bloemen copy

BIG 59914440604

Ferry Bloemen
Praktijkhouder, Fysiotherapeut, Manueel Therapeut MSc., Lid schoudernetwerk
Jana Kusdogan copy

BIG 09913141204

Jana Kusdogan
Fysiotherapeut, Manueel Therapeut MSc., Oedeemfysiotherapeut
Nils Odenhoven copy

BIG 59910048904

Nils Odenhoven
Fysiotherapeut, Manueel Therapeut MSc., Kaakproblematiek, Longrevalidatie / COPD
Margo Brouwer copy

BIG 99033056504

Margo Brouwer
Fysiotherapeut, Geriatriefysiotherapeut
Melissa Scheffer copy

BIG 69931525604

Melissa Scheffer
Fysiotherapeut, Longrevalidatie en COPD
Portretfoto Quincy Steens copy

BIG 79930396104

Quincy Steens
Fysiotherapeut, Mulligan ABC
Milan de Pree copy
Milan de Pree
Bewegingsagoog, Sportmasseur
Anjes Leijen Heeneman copy
Anjes Leyen Heeneman
Secretaresse